Liegeois

Forsigtigt forår i haven
Man mærker det ofte i midten af ​​februar: dagene bliver gradvist længere, pludselig er det lyst endnu længere om aftenen. Og med lidt held er temperaturerne i februar allerede en smule højere. I haven begynder de første blomster også at blive synlige, som troldnød, vintergækker, vinterlyng, vinterakonitter og for eksempel kameliaen.

Beskæring i februar
For at opleve et forår og sommer fyldt med blomster i haven, kan du allerede i februar lave et par ting. Når du har en vinterblomstrende busklyng i haven, kan den beskæres. For at gøre dette skal du beskære de brugte stængler ned til bunden, fordi det fremmer en god forgrening. Det samme gælder den vinterblomstrende jasmin i haven, som også kan beskæres kraftigt. Efter beskæring, glem ikke at gøde jorden godt for at stimulere væksten igen.

Hvilke planter skal du beskytte?
Har du smukke hortensiaer i haven? Så er det vigtigt at holde godt øje med vejrudsigten. I februar sidder plantens mange knopper allerede fast, og når der opstår nattefrost, kan de fryse og dø. Kommer det til at fryse eller er der varslet nattefrost? Beskyt dem herefter mod kulde ved at dække dem til med en passende fleeceklud. På denne måde er du sikret smukt blomstrende hortensiaer i sommermånederne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.