Liegeois

Bij Doika in het assortiment kun je kijken naar verschillende hondenhokken. Deze zijn gemaakt van geïmpregneerd hout, Douglas hout en aluminium. Dit zijn de meest duurzame materiałen die er zijn.

Aluminium is het meest onderhoudsvrije materiaal, dit komt omdat het niet roest en makkelijk schoon te houden is. Geïmpregneerd hout zorgt ervoor dat je hondenhok langer meegaat, dit komt omdat het hout weerbestendig is. Dit hout beschermd tegen schimmels en insecten, dit zorgt ervoor dat je hondenhok langer meegaat. Douglas hout is het sterkste materiaal en gaat hierdoor ook het langst mee. Dit komt doordat dit sterke en massieve houtsoort is.

Een hondenhok passend bij jou hond!

De hondenhokken van Doika zijn ook nog eens prachtig ontworpen, hierdoor staan ze ook nog eens mooi in de tuin. Zo hebben we de hondenhokken met en zonder overdekking. Ook kun je kiezen tussen verschillende afmetingen, hierdoor is er altijd een hondenhok dat bij jouw hond past. Kies bijvoorbeeld voor een klein hondenhok als je een Chihuahua hebt of juist voor een groot hondenhok als je een New Foundland hebt.

Deze hondenhokken zullen een fijne plek zijn voor je hond en hierdoor ook een plek waar je hond zich thuis zal voelen. In de hondenhokken van Doika kunnen de honden lekker buiten zijn en toch veilig zijn. De hondenhokken zorgen er namelijk voor dat de honden niet weglopen en ook niet naar binnen kunnen. Dit is ideaal, want zo weet je altijd waar je hond is en weet je zeker dat hij veilig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *